Publikācijas par centru - Mainies
Latviski По русски English
Apmācības skolā
Par skolu
Atsauksmes
Bibliotēka
Kontakti


Cik Jums ir gadu?
Mazāk par 14
14-17
18-21
22-28
29-39
40-55
virs 55
 
(Nobalsot varat vienreiz dienā)
balsošanas rezultāti »


 
 


 

.

„Čas”. 05.03.1999.

"Mainies."

 

Apziņas attīstības prakse palīdz atjaunot un uzturēt veselību. 

 

Laikrakstam „Čas” tika ziņots, ka Rīgā ir kāds Cilvēka garīgās pilnveidošanās centrs. Tajā sniedz jaunas dzīves iemaņas – apziņas attīstības praksi. Apziņas pilnveidošanā tiek pielietotas dažādas paņēmieni un metodikas. Viena no tām – dziļā relaksācija.

„Šai metodei nav nekāda sakara ne ar reliģiju, ne ar sektantismu," – savu nostāju uzreiz pauž instruktors Andrejs Bašuns. – To var salīdzināt, ja nu vienīgi, ar jogu”.

Centrā var vērsties jebkurš, galvenais, lai cilvēkam būtu vēlēšanās mainīties un mainīt savu apkārtējo pasauli, iemācīties pozitīvi dzīvot un domāt, pie tam, tie, kuriem tas ir nepieciešams, var uzlabot savu veselību. Jebkurā gadījumā, tā tika apgalvots laikrakstam „Čas”.

Apziņas attīstības prakses sākuma posms ir dziļās relaksācijas metode. Mūsu lielā ātruma gadsimtā cilvēkam neizdodas kā pienākas atpūsties un atslābināties. Pat sapņos mēs domājam, pārdzīvojam, grozāmies, un rezultātā atpūsties neizdodas. Dziļās relaksācijas metode iemāca cilvēkiem tādu miera stāvokli, kas ir dziļāks par parastu miegu. Cilvēks šādā veidā daudz efektīvāk relaksējas un atpūšas. Relaksācijas laikā iegūtās zināšanas cilvēkam turpmāk var palīdzēt sportā (efektīvāka atpūta – attiecīgi augstāki rezultāti sportā). Starp citu, centrā strādā sporta sekciju treneri – un viņu sniegtā apmācība izrādās daudz efektīvāka.

Cilvēka pilnveidošanās centrā māca fiziskos vingrojumus, pariezu elpošanu un ēšanu un pozitīvu attieksmi pret dzīvi.

„Tas viss kopumā,” – uzskata centra vadītāji, – „maina cilvēka psiholoģiju un palīdz uzlabot viņa dzīvi”.

Turklāt daudzi cilvēki atnāk uz kursiem nevis dēļ garīgas izaugsmes, bet uzlabot veselību. Piemēram, kādai sievietei bija onkoloģisks audzējs un muguras trauma. Jau pēc desmit nodarbībām viņa juta uzlabojumus. Galvenais, lai cilvēks pats kontrolētu savu dzīvi. Un palīdzētu sev un savai veselībai. Tādēļ, ka, ja ne viņš, kurš tad?

 
 

Arī Jogi Smejas

Vēlies būt laimīgs? Esi laimīgs!

Aiz Klusuma Robežas

Nepārvērtiet dzīvi par cīņu ar sienu!

Pieci vakari, kuri pārvērtīs dzīvi

Kā kļūt laimīgam

Laime dzīvot

Dodiet iespēju savam ķermenim un dvēselei

Intervija radio "Doma laukums"

Kurš zina - tas atpūšas.

Atslābinies - un gūsti baudu

Ja veiksme jums nesmaida

 


Atpakaļ · Nākošā · Iepriekšējā
   
  

Top.LV

 

 

 
Copyright © 2002-2024 Международный центр Путь человека.
Copyright © 2024 K.K.Kukurs