Publikācijas par centru - Ja veiksme jums nesmaida
Latviski По русски English
Apmācības skolā
Par skolu
Atsauksmes
Bibliotēka
Kontakti


Cik Jums ir gadu?
Mazāk par 14
14-17
18-21
22-28
29-39
40-55
virs 55
 
(Nobalsot varat vienreiz dienā)
balsošanas rezultāti »


 
 


 

.

„Karjera”. 1996.

"Ja veiksme jums nesmaida."

Nekrītiet izmisumā! Andrejs Bašuns – viens no tiem, kas darbojas Cilvēka garīgās pilnveidošanās centrā apgalvo, ka viņi ir gatavi jums palīdzēt. Un apliecina: jums atkal uzsmaidīs Fortūna, atgriezīsies vajadzīgais lietišķais noskaņojums, optimisms… un veiksme darbos. Visbriesmīgākais slogs – tas ir nervu sistēmas nogurums. Ir desmitiem paņēmienu, kā no tā atbrīvoties, tie visi ir labi pazīstami: miegs, asaras, smiekli, sports. Visbeidzot: tabletes, ekstrasensi un degvīns. Un tomēr atgūt mieru, paškontroli, garastāvokli un pārliecību par sevi izdodas nebūt ne visiem un ne uz ilgu laiku.

Šeit tiek piedāvāts interesanta un, šķiet, visai perspektīva metode nervu sistēmas traucējumu un hroniska noguruma novēršanai, paškontroles atgūšanai, panākumiem un veiksmei. Tā saucas „Dziļās Relaksācijas Metode”. Kāda ir tās būtība?

Īsumā: tas ir fizisku un elpošanas, prāta un iekšēju praktisku vingrinājumu komplekss, paredzēts visam organismam kopumā un tajā ietilpst arī nervu sistēmas pašattīrīšanās un pašregulācijas veicināšana. Atšķirībā no līdzīgiem, jau zināmiem kompleksiem, tas lielu uzmanību velta mugurkaula korekcijai un, attiecīgi, muguras un galvas smadzeņu darbības stimulācijai – tieši tās pārvalda visas dzīvībai svarīgās organisma funkcijas. Metode satur elpošanas vingrinājumus, smieklu terapijas un masāžas elementus, vingrojumus mugurkaulam, kā arī dažādus jogas elementus. |Katram, kas atnāk uz Centru (pārsvarā tie ir lietišķi cilvēki spēka plaukumā) tiek piedāvāta īpaša programma, atbilstoša katra īpatnībām un vajadzībām. Vieniem tā ir atbrīvošanās no bailēm, slimībām, citiem – svara normalizēšana, vēl citiem – radošo spēju paplašināšana un panākumi biznesā.

Lasītājus, kuriem ir veiksmīga karjera, šī informācija ieinteresēs kā iespēja sasniegt vēl ievērojamākas virsotnes ne tikai biznesā, bet arī dzīvē. Bet pārējiem, it īpaši tiem, kuriem neizdodas saglabāt pašsavaldīšanos pēc neveiksmēm, kuriem biznesā pagaidām nav veicies un zūd ticība un optimisms… Padomājiet! Tā varbūt ir jūsu iespēja.

 
 

Arī Jogi Smejas

Vēlies būt laimīgs? Esi laimīgs!

Aiz Klusuma Robežas

Nepārvērtiet dzīvi par cīņu ar sienu!

Pieci vakari, kuri pārvērtīs dzīvi

Kā kļūt laimīgam

Laime dzīvot

Dodiet iespēju savam ķermenim un dvēselei

Intervija radio "Doma laukums"

Kurš zina - tas atpūšas.

Mainies

Atslābinies - un gūsti baudu

 


Atpakaļ · Iepriekšējā
   
  

Top.LV

 

 

 
Copyright © 2002-2024 Международный центр Путь человека.
Copyright © 2024 K.K.Kukurs