Centra raksti - WWW.HUMAN.LV - Daudz kas atkarīgs no mugurkaula
Latviski По русски English
Apmācības skolā
Par skolu
Atsauksmes
Bibliotēka
Kontakti


Cik Jums ir gadu?
Mazāk par 14
14-17
18-21
22-28
29-39
40-55
virs 55
 
(Nobalsot varat vienreiz dienā)
balsošanas rezultāti »


 
 


 

.
"Kosmetik Baltikum" Aprīlis – maijs, 2004.
Andrejs Bašuns
 
        "Daudz kas ir atkarīgs no mugurkaula."
 
        Mugurkauls ir galvenā enerģētiskā artērija: caur to plūst visi enerģētisko strāvu veidi, kuri baro visu mūsu organismu, sākot no fizioloģijas līdz prātam un apziņai. No mugurkaula stāvokļa un tā enerģētiskās caurlaidības ir atkarība šīs barošanas kvalitāte. Ja kādā no mugurkaula posmiem veidojas aizsprostojums, samazinās noteiktu strāvu caurlaidības spēja, tad tas ietekmē ne tikai mugurkaulu, bet arī tās vai citas sistēmas vai konkrētu orgānu darbību, kas saistīti ar doto mugurkaula posmu.  

        Lai saprastu šī procesa būtību, dzīve jāuztver kā mācību stunda, kas ir nepieciešama, dota cilvēkam viņa audzināšanai, izaugsmei. Ja problēma netiek risināta rodas slimība, ciešanas.
 
Daudzi muguras vai mugurkaula veselības problēmas risina, dzerot zāles. Citi griežas pēc palīdzības pie masieriem, manuālo vai adatu terapiju speciālistiem. Bet neviena no šīm metodēm nepalīdz tikt galā ar problēmas cēloni, ja cilvēks pats nav mainījies un turpina dzīvot, domāt kā līdz šim. Tieši tāpēc Dzīve cilvēkam neliek mieru. 

        Zāles un manuālās terapijas ir nepieciešamas, ja vajadzīga ekstrēma iejaukšanās, bet tas tomēr nav risinājums. Ja cilvēks vēlas, lai viņam būtu vairāk spēka, veselības, prieka, laimes, tā sasniegšanai viņam ir kaut kas jādara, kritiski jāizvērtē pašam sevi, jāmainās kā cilvēkam, jākļūst labākam.     
 
        Tādējādi ātri būs redzami uzlabojumi - gan veselības, gan pasaules uztveres ziņā. 

        Cilvēka garīgās pilnveidošanās centrā ir izstrādāts unikāls Dziļās Relaksācijas Metodes Kurss. 

        Kursa nodarbībās dalībnieki apgūst speciālus fiziskos, elpošanas un prāta vingrinājumus, kas vērsti uz mugurkaula izvingrināšanu, galvas un muguras smadzeņu darbības optimizāciju. Bez tam cilvēki tiek apmācīti, kā sasniegt tādu miera un atpūtas stāvokli, kurš ir daudz dziļāks par miegu. Tik dziļš atpūtas stāvoklis stimulē spēcīgu organisma attīrīšanos, atveseļošanos un atjaunošanos, sākot no prāta līdz pat fizioloģijai. Vienlaicīgi notiek arī cilvēka iekšējā dzīves spēka rezervju atjaunošanās kā arī imūnās un nervu sistēmas nostiprināšanās. 

        Kursa nodarbības sekmē cilvēka kā personības izaugsmi, māca būt harmonijā ar dabu un savu dzīvi – tātad būt LAIMĪGAM! Un vai tas nav tieši tas, kas mums visiem ir nepieciešams?
 
Atpakaļ · Nākošā · Iepriekšējā
   
  

Top.LV

 

 

 
Copyright © 2002-2024 Международный центр Путь человека.
Copyright © 2024 K.K.Kukurs